Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Termékek Menü
0

Hungarian hu

Szállítás és csere

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása GLS futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. Ha a Vevő a regisztráció során megadott címtől eltérő címre szeretné a szállítást, ezt  a GLS által megadott elérhetőségen tudja megtenni, egyedileg.
Szállítási módok: GLS futárszolgálat
Kiszállítási idő: 1-3 munkanap
Szállítási díjak: 990Ft 

15.000 Ft-os megrendelés esetén INGYENES!

Csak Magyarország területére szállítunk!


A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét nem tudja teljesíteni, mert megrendelt áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, elállhat a szerződéstől, és köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.
Amennyiben egy címről több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, a megrendelést a mybrands.hu törli és a továbbiakban csak előre fizetés esetén küldi ki a megrendelt árut.


A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. (A cipős doboz nem csomagolóanyag, hanem a termék része!)

Ügyfél kérésére Szolgáltató készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, erre vonatkozó igényeket Szolgáltató ügyfélszolgálata fogadja. A visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a GLS csomagküldő szolgálat díjai az irányadóak.

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést nem iktatják, utólag nem lesz hozzáférhető.

 

Termékcsere:

A webshopon rendelt termékek cseréjét kizárólag az ügyfélszolgálattal egyeztetve és rajtuk keresztül lehet alkalmazni. A cserét e- mailben, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton lehet igényelni. A termékcsere lehetősége csak abban az esetben áll fenn, ha a vásárló minőségi okokból igényli azt, illetve szín és méret probléma esetén! Eltérő cikkszámú termékre a csere nem érvényes, ebben az esetben a Vásárló, az elállás jogát gyakorolja a Szolgáltató felé, melyre a megrendelés leadását követően, 14 nap áll rendelkezésére!

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában veszi vissza az értékesítő. (a cipős doboz nem csomagolóanyag, hanem a termék része!)

Nem a webáruház hibájából származó csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége minden esetben a Vásárlót terheli!