Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

Oakley napszemüveg webshop

Az Oakley napszemüveg napjaink egyik legdivatosabb sportos napszemüvege. Az Oakley webshop nyílik hamarosan nálunk is. 

Oakley napszemüveg webshop 2019 akció, jó áron M és L méretek a myBrands webáruház kínálatában.

A vélemények szerint is a kiemelkedő minőség és divatosság = Oakley napszemüveg! Itt megnézhetitek a teljes Oakley napszemüveg választékunkat >>>

Az Oakley napszemüveg története

Először híres és extrém sportolók viselték őket, aztán Michael Jordan és Tom Cruise viselték őket. Aztán a környéken minden csávó és csaj viselték őket. Itt elolvashatod, mi történt ebben az időszakban.

Ha éltél és jártál a világban az 1990-es és a 2000-es évek elején, akkor vagy már volt egy Oakley napszemüveg rajtad, vagy ismertél valakit, akinek volt Oakley napszemüvege és nagyon tetszett. Egy időben a 90-es évek extrém kinézetéhez szükséged volt egy Oakley szemüvegre, függetlenül attól, hogy hány éves voltál vagy, hogy hol éltél.- Nem számított, hogy csak az extra divatot akartad követni, vagy nagy teljesítményű napszemüvegre volt szükséged például sportoláshoz, az Oakley volt a sztár.

Természetesen a márka nem mindig volt mindenütt jelen. Ahhoz, hogy megtudjuk, hogyan alakult át az Oakley egy niche sportcégből a mai híres céggé, beszéltünk azokkal, akik segítették a céget ezen átalakulásban. Hogy az Oakley napszemüvegek később megjelenjenek a világ legmenőbb sportolói és hírességei arcán, James Jannard, az Oakley alapítója (és ma már milliárdos) a márkát egy garázscégből indulva, globális jelenséggé változtatta.

Motorbicikli kormány markolatból Oakley napszemüveg lett

1975-ben James Jannard az Oakley céget a garázsából elindította, 300 dolláros induló beruházással. Jannard Oakley-nak nevezte el a céget, az angol szetterre után, akinek Oakley Anne volt a neve. Noha az Oakley később napszemüvegeiről vált híressé, kezdetben motorkerékpár kormány markolatokat gyártott, amelyeket motocross rendezvényeken értékesített.

Rendezés:

Keresés