Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Termékek Menü

Hungarian hu

Havaianas Női Mokaszinek, női mokaszin

Termék szűrés

Ár
Ár megadása
Méret
Szín
Nem

Toppanj be a női mokaszin világába!

A női mokaszin, ha még nem képezi rajongásod tárgyát, akkor itt az idő, hogy ráhangolódj erre, a Pazar kiegészítőre. Kényelem. Ez az elsődleges. Jó, mondhatod, hogy számodra az esztétikum az, ami elsőbbséget élvez. Mondhatod, hogy divatos stílusjegyek nélkül nincs meghatározó viselet. Állításaid egytől-egyig megállják a helyüket, de mégsem élvezhetnek prioritást a praktikummal szemben. Hogy miért? Mert nem egy dísztárgyról van szó, amit ha nem is olyan kezes, azért elnézegetsz, gyönyörködve benne. A mokaszin a mindennapjaid részét alkothatja, éppen ezért muszáj a hasznosság kérdéseit preferálnod. Tehát. A komfort. Ez az, amiből nem szabad engedned. Addig kell keresned, amíg rá nem akadsz a tökéletes modellre. Ehhez, azonban egyrészt ismerned kell a kínálatot, azaz a lehetőségeidet. Másrészt feltétlenül ismerned kell, önmagadat, egyedi fizikai paramétereidet.

Előbbi egyszerű eset, hiszen áruházunkban annyi női mokaszin vár, amennyit nem szégyellsz kinézni. Görgesd végig a termékpaletta tagjait, s nyugodtan időzz el a válogatással. A második szempont már nehezebb dió, mert csak te magad ismerheted magadat. Külső segítséget ehhez nem kaphatsz. Itt egyébként nem csak a hagyományos méretről van szó, mert azért az viszonylag egyszerű helyzet. De mégsem ez a legmeghatározóbb jellemvonásod. Tudod mekkora a lábfejed? Esetleg sejted, hogy a talpad boltozata igényel-e kitámasztást? Vagy a bokádra mi a jellemző? Nyilván nem speciális női mokaszin megvásárlása a lényeg, de azért ezekre az apróságokra érdemes odafigyelned. Például, ha csak a lábfejed szélességét veszed alapul: keskeny orrú darabban hihetetlenül kényelmetlenül fogod érezni magad.