Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Termékek Menü

Hungarian hu

Havaianas Női Flip-Flop papucsok, slápok

Megérkeztek a 2018-as legfrissebb, legmenőbb Havaianas flip-flop papucs modellek!
Kiváló minőségű, eredeti flip-flop papucsok, egyenesen Magyarország első számú divat webáruházától. Női flip flop papucsaink között mindenki megtalálja a neki tetsző darabot.
Az első flip-flop papucs elkészítése az 1960-as években ment végbe. Az elmúlt közel 60 évben, több mint 2 milliárd pár flip-flop papucs talált gazdára. Ennyien csak nem tévedhetnek! Szerezd meg Te is a Havaianas papucsod még ma!

Termék szűrés

Ár
Ár megadása
Méret
Szín
Nem

Lépj bele a havaianas papucs világába

Ha havaianas papucsot keresel, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Divatos, kényelmes, mindez a lábadra szabva? Igen! Ráadásul, ha áruházunkban vásárolsz, akkor rengeteget spórolhatsz. A nálunk kapható termékek ugyanis amellett, hogy magas minőséget képviselnek, hűen márkájukhoz, elérhető áron lehetnek a tiéd. Ez az az ajánlat, amit nem érdemes kihagynod! Használd a keresést, mint opciót, és válogasd ki azokat a kiegészítőket, melyek szó szerint a te paramétereidhez lettek idomítva. A lábad mérete meghatározó, de a szín sem mellékes. A havaianas papucsok sokszínűsége garantálja, hogy nehézségek nélkül rátalálj arra a lábbelire, ami leginkább illik hozzád, stílusodhoz, ízlésedhez. Akár ajándék beszerzésén is gondolkozhatsz.

Ha pontosan ismered barátod „adatait”, tudod, hogy mekkora méret szükséges neki, és milyen fizikai paraméterek teszik számára ellenállhatatlanná a papucsokat, akkor könnyedén megvásárolhatod meglepetésed tárgyát. A havaianas papucs garantáltan örömöt fog kiváltani: belőled is látva a meglepett fél boldogságát, s természetesen a megajándékozott félből is, akit ezzel a figyelmességgel levehetsz a lábáról. Természetesen nem csak a külső jegyek a mérvadók, bár a havaianas, mint divatmárka diktálja az aktuális trend jellemvonásait. De a kényelem, komfort oldaláról is érdemes megvizsgálnod az elérhető termékeket. A minőség ráadásul hosszan tartó használatot ígér, tehát korántsem mindegy, hogy milyen fizikai feltételeket biztosít számodra a kiszemelt papucs. A termékpaletta széles perspektívát kínál a számodra, tehát bátran nézz körbe a lehetőségek tárházában, válaszd ki azt, ami a szívedhez a legközelebb áll, a kedvező anyagi feltételekről pedig mi gondoskodunk!