Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2021. január 20-án megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Menü

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

New Balance 574 Sport

New Balance 574

 

New Balance 574 az egyik legkedveltebb cipő a NB kollekcióban. Ez nem is meglepő, mert az alakja modern és klasszikus is és nagyon változatos színei miatt sok embert megtalálja a saját kedvencét.

Az 574 sportcipőt 1988-ban indította el a NB és azóta is töretlen sikernek örülhet. Karcsú sziluettel és nagyon nagy kényelemmel rendelkezik ez a letisztult sportcipő, . Formáját folyamatosan frissítették, hogy szinkronban legyen a mindig megújuló stílusokkal. A márka zászlós hajója, a New Balance 574 folyamatosan növekvő kereslete az elmúlt időszakban új sportcipők hullámát indította el, köztük az 574 Sportot.

New Balance cipő 574A termékvonal minden modelljét finom hullámok alapján tervezték. A sarkán és az N logóban texturált, modern hozzávalóval fűszerezve a klasszikus sportcipőt. Magas minőségű velúrból és gyöngyvászonból készült, masszív gumi talppal. Esztétikus kinézetével nagy a vonzereje, emellett rugalmas, ellenálló és időtlen. A New Balance 574 friss színeket és egyedi stílust kínál. A választékban megtaláljátok a színesebb árnyalatoktól kezdve az egyszerűbb árnyalatú feketék, szürkék és tengeri só színű cipőket is. Ha mégsem találsz olyan modellt, ami „Te modelled” , akkor a személyre szabott kínálatunk keretében létrehozhatsz egy pár egyedi New Balance 574 cipőt egyéni megjelenéshez.

Termék tulajdonságok:

  • Külső anyag: vászon + bőr
  • Belső anyag: textil
  • Belső talp: textil + szintetikus anyag
  • Külső talp: gumi
  • Középtalp: EVA hab + Encap® rendszer
  • Használat: utcai sportcipő, edzőcipő

Tovább a New Balance cipő oldalra a New Balance 574 blog oldalról >>

Keresés