Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2021. január 20-án megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Menü

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

New Balance 373

New Balance 373

New Balance 373 cipő az egyik legnépszerűbb nagy teljesítményű cipő a teljes NB cipőválasztékban. Ez nem is csoda, mert a retro futó cipő alakja keveredik a modern kinézettel és nagyon harmonikus színkombinációi sok ember fantáziáját megragadják.

New Balance 373

A New Balance 373 modell tervezésénél a retro futó íipusok technológiája és stílusa került megvalósításra  a modern életmód cipőjében, ami életben tartja a New Balance futó cipő örökségét! Ez az ikonikus modell egy lélegző hálóval és sima velúr felső kombinációval van kialakítva, amely klasszikussá tette a cipőt, miközben egy érzékeny EVA hab került a talp közepébe, hogy minden lépés párnázottan történhessen.

A retro örökség és a modern életmód jegyeinek keverésével a New Balance 373 a nagy teljesítményű és divatos edző cipőd lesz. A ruhatárad bármelyik darabjához bátran felveheted. A New Balance 373 kollekciónkban találsz férfi, női és gyerek cipőket is, így az egész család felöltözhet innen sportos megjelenést biztosítva a viselőinek. A New Balance futó cipőink elérhetőek szürke, sötétkék, bordó és más változatos stílusban.

Vissza a New Balance cipő oldalra a New Balance 373 oldalról >>

Keresés