Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2021. január 20-án megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Menü

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

Mit ajánl a cr7 shop?

Mit ajánl a cr7 shop?

A CR7 kiváló minőségű ruhadarabokat ajánl a vásárlók figyelmébe. A webáruház felületén a férfi és gyermek kategóriában is találhatóak a márkanevet viselő ruhadarabok. 

A CR7 shop széles választékot biztosít, amelyben kiváló alsónadrágokat találhatsz gyermekeknek és férfiaknak is. Az alsóneműk kényelmes viseletet biztosítanak mind az elegáns, mind a hétköznapi viseletek felvétele esetén. A nadrágok kialakítása tökéletes illeszkedést biztosít, mindössze a megfelelő méretet kell kiválasztani. A méret kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy ne legyen sem nagyobb, sem kisebb a kiválasztott méret a szükségesnél, hiszen így a ruhadarab viselete kényelmetlenné, kellemetlenné válhat.

A CR7 shop több színben biztosítja a ruhadarabokat, amelyek között Te is megtalálhatod kedvenc színeidet! A gyerek alsónadrágok között egyszínű és mintás darabok is találhatóak, amelyek szabásukat tekintve megegyeznek a felnőtteknek ajánlott alsónadrágokkal. A felnőtteknek ajánlott termékek általában egyszínűek, a gumírozott rész azonban lehet eltérő színű is. A CR7 shop által ajánlott termékek kiváló minőséget képviselnek, fokozott használat ellenére sem kopik ki sem a színűk, sem az anyaguk. A ruhadarabok anyaga nagyrészt pamut, ezért viseletük kellemes érzést nyújt majd. Az alsónadrágokat elsőként külön kell mosni a többi ruhától, második alkalommal hasonló színű ruhákkal együtt moshatóak. Az alsóneműk szettekben és darabonként is megrendelhetőek. A szállítás mindössze 1-3 nap, így hamar kézhez veheted a megvásárolt darabokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: CR7 alsónadrágok CR7 shop

Keresés