Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Termékek Menü

Hungarian hu

Márkáink

 

A bostoni székhelyű vállalat múltja több mint 100 évre tekint vissza. A céget 1906-ban alapították, akkor még talpbetéteket gyártottak. A 30-as évek végére pedig olyan futócipővel jelentkeztek, amilyet korábban senki sem gyártott. A New Balance azóta is számos újítást adott a cipő iparágnak. Sokan leginkább a futócipőiről ismerik a márkát, de egyre többen kedvelik meg utcai modelljeit is, melyek között sok klasszikusnak mondható modell található. A New Balance büszke arra, hogy sok olyan modell szerepel a kínálatában, ami a saját amerikai ill. angliai gyárukban készül. De a távol-keleten gyártott cipők is szigorú felügyelet és minőség-ellenőrzés mellett készülnek. Ennek köszönhetően a New Balance futócipők  és utcai cipők is a legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tesznek.

 

TERMÉKEK

 

 

 

A Havaianas a legkeresettebb „flip-flop” papucs a világon, amely 1962 óta minden országot meghódított. Színvilágukkal, sikkes, letisztult, ám vagány megjelenésükkel megtestesítik mindazt, amit az emberek vonzónak találhatnak Brazíliában. Az eredeti brazil kaucsukból készült Havaianas modellek mindegyike kényelmes, könnyű, gyorsan és könnyen tisztítható. Bírja a gyűrődést, nem veszíti el eredeti formáját, nedvesen is csúszás-biztos, valamint a hosszan tartó használat során sem vesz fel kellemetlen illatokat. A versenytársak igyekeznek másolni a sikeres terméket, azonban a műanyagból és a gyenge minőségű gumiból készült papucsok nem tudják felvenni a versenyt a Havaianas magas minőséget biztosító lábbelijeivel (levegőztetett gumitalpával).

 

TERMÉKEK

 

 

 

 

A napjainkra már az egész világot meghódító Desigual céget 1984-ben egy svájci születésű divattervező alapította.Kezdetben a márka főbb termékeit a szétvágott, majd újra összevart farmerek és nadrágok jelentették,  miközben a cég folyamatosan terjeszkedett a piacon más irányokba is. Mára már TEXTIL és CIPŐ – gyerek, női, férfi -, KIEGÉSZÍTŐ – táska, kendő, ékszer, mobil kiegészítők – és LIVING – vagyis lakásdekoráció – kategóriákban is találhatunk Desigual termékeket.A Desigual termékei már messziről felismerhetőek, hiszen rendkívül színesek, mintásak, tükrözik az élet szeretetét. Azok számára, akik szívesen viselik a márka termékeit, de nem szeretnek túl színesen öltözködni, a cég az elmúlt szezonokban készített egy letisztultabb, egyszerűbb vonalat is.

 

TERMÉKEK

 

 

 

A Ucon Acrobatics márka 2001 nyarán mutatkozott be első kollekciójával. Jochen Smuda és Martin Fussenegger alapítókat a következő elvek vezérelték: egy olyan életstílust tükröző márkát létrehozni, ahol a kreativitás, minőségi anyagok és innovatív technikák egyszerre járulnak hozzá a mindennapi viselethez.

Kollekciójukban széles a kínálat:

  • klasszikus táskák minőségi anyagokból /bőr, vászon, pamut../
  • újrahasznosított PET palackból készített
  • vízálló és vízlepergető
  • fényvisszaverő

TERMÉKEK

 

 

A The Pack Society márka mögött egy olyan közösség áll, akik a szabad élet elkötelezett hívei, de fontos számukra a jó megjelenés. Bevezető kollekciójukat olyan fogalmak inspirálták, mint a fiatalság, szabadság, vadság. Ezzel a táskával viselője a természet ura lehet, eddig felfedezetlen utakat járhat be, játszótérré varázsolhatja a nyüzsgő várost.

Megszelidíthetetlen. Visszatarthatatlan. Törhetetlen.  

 

TERMÉKEK

 

 

 

 

Cristiano Ronaldo, jelen pillanatban a világ egyik legjobb, de talán a legismertebb labdarúgója. Facebook oldalán immár több, mint 100 millióan követik és nevének hihetetlen márka ereje van. Ahogy a pályán, úgy magánéletében is a maximumra törekszik. A CR7 alsónemű/alsóruházat kollekció megalkotása során – Richard Chai, New York-i designerrel szoros együttműködésben – a kifogástalan minőség elérése alapvető cél volt. A legfiatalabb rajongóktól kezdve a divat-orientált férfiakig, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket. A trendeket követve, Ronaldo minden évben újabb kollekció bemutatásával tart lépést a divat világával.

 

TERMÉKEK

 

 

 

 

 

SLYDES papucsok brit megálmodója 2014-ben alapította meg cégét és a második kollekciója 2016 tavaszán debütált. Egyaránt viselhető önmagában vagy akár zoknival is, ugyanis a márka nem fél belépni a divat világába. Egyaránt találni old-school, retro és ergonomikus talp kialakítású szandálokat is. Valamint kifejezetten úgy tervezték, hogy könnyű legyen, kényelmes és egyszerű de nagyszerű viselet és nem utolsó szempont, hogy még gyorsan is szárad. A kollekcióban megtalálhatóak az egzotikus nyomatok, luxus anyagok, és finom minták az egyedi megjelenésért.

 

TERMÉKEK

 

 

 

 

Egészen 1998-ig nyúlunk vissza, amikor is a Buff alapítója Juan Rojas egyik outdoor motoros útjáról visszatérve úgy döntött, a világnak szüksége van egy sokrétű arc és nyak védelmére is alkalmas "motoros" kiegészítőre. Akkoriban az úriember már 25 éves tapasztalatot tudhatott maga mögött a textil iparban, így örömmel vágott bele az új projektbe. A tesztek során sikerült megtalálni azt a magas minúségű mikro rostot, amely kellőképpen szellős, víztaszító és ellenál a szélnek.  A szó egyébként a spanyol "bufanda" szóból ered, amely sálat jelent.

 

TERMÉKEK