Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu
> >

Bemutatkozás

 

A bostoni székhelyű vállalat múltja több mint 100 évre tekint vissza. A céget 1906-ban alapították, akkor még talpbetéteket gyártottak. A 30-as évek végére pedig olyan futócipővel jelentkeztek, amilyet korábban senki sem gyártott. A New Balance azóta is számos újítást adott a cipő iparágnak. Sokan leginkább a futócipőiről ismerik a márkát, de egyre többen kedvelik meg utcai modelljeit is, melyek között sok klasszikusnak mondható modell található. A New Balance büszke arra, hogy sok olyan modell szerepel a kínálatában, ami a saját amerikai ill. angliai gyárukban készül. De a távol-keleten gyártott cipők is szigorú felügyelet és minőség-ellenőrzés mellett készülnek. Ennek köszönhetően a New Balance futócipők  és utcai cipők is a legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tesznek.

 

TERMÉKEK

 

 

 

A Havaianas a legkeresettebb „flip-flop” papucs a világon, amely 1962 óta minden országot meghódított. Színvilágukkal, sikkes, letisztult, ám vagány megjelenésükkel megtestesítik mindazt, amit az emberek vonzónak találhatnak Brazíliában. Az eredeti brazil kaucsukból készült Havaianas modellek mindegyike kényelmes, könnyű, gyorsan és könnyen tisztítható. Bírja a gyűrődést, nem veszíti el eredeti formáját, nedvesen is csúszás-biztos, valamint a hosszan tartó használat során sem vesz fel kellemetlen illatokat. A versenytársak igyekeznek másolni a sikeres terméket, azonban a műanyagból és a gyenge minőségű gumiból készült papucsok nem tudják felvenni a versenyt a Havaianas magas minőséget biztosító lábbelijeivel (levegőztetett gumitalpával).

 

TERMÉKEK

 

A Ucon Acrobatics márka 2001 nyarán mutatkozott be első kollekciójával. Jochen Smuda és Martin Fussenegger alapítókat a következő elvek vezérelték: egy olyan életstílust tükröző márkát létrehozni, ahol a kreativitás, minőségi anyagok és innovatív technikák egyszerre járulnak hozzá a mindennapi viselethez.

Kollekciójukban széles a kínálat:

  • klasszikus táskák minőségi anyagokból /bőr, vászon, pamut../
  • újrahasznosított PET palackból készített
  • vízálló és vízlepergető
  • fényvisszaverő

TERMÉKEK

 

 

A The Pack Society márka mögött egy olyan közösség áll, akik a szabad élet elkötelezett hívei, de fontos számukra a jó megjelenés. Bevezető kollekciójukat olyan fogalmak inspirálták, mint a fiatalság, szabadság, vadság. Ezzel a táskával viselője a természet ura lehet, eddig felfedezetlen utakat járhat be, játszótérré varázsolhatja a nyüzsgő várost.

Megszelidíthetetlen. Visszatarthatatlan. Törhetetlen.  

 

TERMÉKEK

 

 

 

 

Cristiano Ronaldo, jelen pillanatban a világ egyik legjobb, de talán a legismertebb labdarúgója. Facebook oldalán immár több, mint 100 millióan követik és nevének hihetetlen márka ereje van. Ahogy a pályán, úgy magánéletében is a maximumra törekszik. A CR7 boxer, alsónadrág és zokni kollekció megalkotása során – Richard Chai, New York-i designerrel szoros együttműködésben – a kifogástalan minőség elérése alapvető cél volt. A legfiatalabb rajongóktól kezdve a divat-orientált férfiakig, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket. A trendeket követve, Ronaldo minden évben újabb kollekció bemutatásával tart lépést a divat világával.

 

TERMÉKEK

 

 

 

 

 

 

Keresés