Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2021. január 20-án megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Menü

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

A Havaianas női flip-flop papucs kényelmes viselet

A Havaianas női flip-flop papucs kényelmes viselet

Nyáron általában nagyon meleg van, ezért senki nem szeret sok ruhát felvenni. Mivel a cipőbe bedagad és befülled a láb, ezért nem meglepő, hogy Te sem szívesen járkálsz a melegben. 

Azonban, a női flip-flop papucs megoldást jelent majd a problémádra, és szívesen mész ki vele az utcára. A kényelmének köszönhetően azonnal bele fogsz szeretni. Nem fogja feltörni a lábadat sem. Persze beletelhet egy kis időbe, amíg megszokod ezt a típust. A lábbeliben szellőzni fog a lábad, és nem kell tartanod a beizzadástól. A női flip-flop papucs ma már szinte bármilyen színben megvásárolható. A webshop hatalmas készlettel rendelkezik, tehát lesz miből válogatnod. Hölgyként valószínűleg a feminin színek fogják elnyerni a tetszésedet.

Nagy kedvenc a fehér/rózsaszín, a citromsárga és a lila változat. A feketét is sokan viszik a praktikusságának köszönhetően. Vannak egyszínű, illetve mintás termékek is. A rajtuk lévő alakzatok nem kopnak le a járásból adódó dörzsölődés következtében. A női flip-flop papucs ára igen változatos lehet. Természetesen, vannak olcsóbb és drágább típusok is a kínálatban. Jelenleg 5490 és 9990 forint között mozog az áruk. A kuponok segítségével még kedvezményesebb áron lehet őket megvásárolni. A méretük szempontjából sokféle választási lehetőség van. A döntésnél szerencsére nem kell annyira szigorúnak lenned, mert egy kis eltérés még nem jelent problémát. Ennek következtében a női flip-flop papucs 35/36, 37/38, 39/40 és 41/41-es méretben vásárolható meg. Persze lehetnek olyan modellek is, ahol egy-egy méret éppen kifogyott.

Keresés