Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Termékek Menü

Hungarian hu

Fizetés

Fizetési információk, lehetőségek

A Webáruházban bankkártyás,utánvétes vagy személyes átvételes készpénzes fizetésre van lehetőség, mely lehetőségek közül a Vevő a megrendelési folyamat során választhat. A házhozszállítás díja a választott fizetési módtól is függ, a díj a megrendelési folyamatban a Vevő számára feltüntetésre kerül. 

4.1 Fizetés bankkártyával: A Webáruházban a Vevő online, Visa vagy Mastercard bankkártyával is fizethet. Ennek a fizetési módnak az igénybe vételéhez a megrendelési folyamat során a „bankkártya” lehetőséget kell választani, majd a Vevő a pénztárból átirányításra kerül a pénzügyi művelet feldolgozását végző EOS Payment oldalára ahol a fizetés történik, melynek során a bankkártyát kibocsátó társaság, a kártyaszám és az érvényesség dátuma mellett a bankkártya ellenőrző kódjának megadása szükséges. Az ellenőrző kód a bankkártya hátoldalán található 3 jegyű szám, amely az internetes fizetés biztonságosságát szolgálja. A legmodernebb kódolási technikák, mint pl. a Secure Socket Layer (SSL) és a 3D-Secure-eljárás az interneten is a lehető legnagyobb biztonságot kínálják a fizetésre.  A bankkártyás vásárlási lehetőség a teljes mBrands kínálatra vonatkozik. A myBrands a fizetendő összeggel csak az áru kiszállításakor terheli meg a Vevő által használt bankkártyát, azonban az összeg már a megrendeléskor záraolásra kerül.

Bankkártyás fizetési mód választása esetén: a tartósan fennmaradó készlethiány miatt kifogyott termékek rendelési értékét, illetve az esetlegesen visszaküldött termékek értékét a Vevő által a fizetéshez használt bankszámlára lehetőség szerint a legrövidebb időn belül jóváírjuk (az elállási jogról szóló rendelkezések figyelembe vételével). A bankkártyás fizetés választása esetén a leadott rendelésekben a myBrands utólag nem tud módosítani!

http://otpbank.hu

4.2 Fizetés utánvéttel: Ha a Vevő az utánvétes fizetési módot választja, akkor a myBrands a csomagot utánvétes ajánlott küldeményként küldi el a Vevő által megadott címe. A Vevő a csomag átvételekor fizeti ki a fizetendő összeget (megrendelt termékek értéke + szállítási díj) a futárnak.

4.3 Fizetés a helyszínen

myBrands átvevőpont: Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel, pontos összeget készítsen elő, mert nem minden esetben tudunk visszaadni! Az átvételi pontunk H-P: 10:00-16:00-ig tart nyitva, kérjük, hogy így kalkuláljon! 

Mammut 1 Átvevőpont: A megrendelt termék(ek) a myBrands 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6 cím alatt lévő parnter üzletében vehetők át. Ebben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget. Személyes fizetéskor kizárólag készpénzzel tud fizetni a Vevő, ezért kérjük, hogy pontos összeget készítsen elő, mert nem minden esetben tudunk visszaadni! Rendelését 14 napig tartjuk, majd az automatikusan törlődik rendszerünkből és visszakészletezésre kerül a termék! Kérjük, hogy várja meg, amíg Átvehető státuszt igazol vissza webshopunk!

Mammut 1 Átvevőpont: A megrendelt termék(ek) a myBrands 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6 cím alatt lévő parnter üzletében vehetők át. Ebben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget. Személyes fizetéskor kizárólag készpénzzel tud fizetni a Vevő, ezért kérjük, hogy pontos összeget készítsen elő, mert nem minden esetben tudunk visszaadni! Rendelését 14 napig tartjuk, majd az automatikusan törlődik rendszerünkből és visszakészletezésre kerül a termék! Kérjük, hogy várja meg, amíg Átvehető státuszt igazol vissza webshopunk!

Átvételi sávok: Amennyiben Hétfő 12:00-ig leadja rendelését, már Kedd reggeltől átveheti a csomagját! 
                          Amennyiben Csütörtök 12:00-ig leadja rendelését, már Péntek reggeltől átveheti a csomagját!

MAMMUT 1 ÜZLET NYITVATARTÁS:
H-P: 10:00 - 21:00
SZ: 10:00 - 21:00

V: 10:00 - 18:00

4.4 PayPal fizetés

Mi az a PayPal? A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?
Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

  1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.

  2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.