Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

Férfi Ucon Acrobatics táska

Lássuk csak, mi a fontos a férfi táska témában a hétköznapokban? Vásárlóink véleménye és szerintünk is az, hogy egy táska legyen kényelmes, praktikus és jól kombinálható. Ez az állítás egyaránt igaz a The Pack Society és a Ucon Acrobatics táska kollekcióra is.

Férfi Ucon Acrobatics táskaUcon Acrobatics

Minimalista stílusú hátizsákok, övtáskák és válltáskák egyenesen Berlinből. Egyedi dizájn, letisztult formák és kifinomult színek. Sportos, de elegáns outfitekhez is viselhetőek ezek a táskák. Színek széles palettájáról lehet választani. Garantáltan mindenki meg tudja találni a hozzá illő darabot!

Visszafogott, nem hivalkodó színek mellett harsány, élettel teli színek is felfedezhetőek a kollekcióban. Minőségi, letisztult darabok, egyenesen Berlinből. Vízálló, vegán anyagokból készült táskák jellemzőek a Ucon Acrobatics márkára. Övtáskák, kistáskák, hátizsákok, kis hátizsákok, utazótáskák találhatóak meg a Ucon kínálatában.

Férfi Pack Society hátizsák, táska

A férfi Pack Society hátizsák, táska egy sportosabb vonalat képvisel, amelyben klasszikus stílusú táskák találhatóak. Különböző fazonok közül válogathatunk: kis hátizsák, klasszikus hátizsák, premium hátizsákok és övtáskák. Ezek a darabok egytől egyig kiválóan variálhatóak különböző öltözékekhez. Különböző színű és mintájú táskák, melyek között mindenki megtalálhatja a hozzá passzoló darabot.

Vissza a Ucon Acrobatics táska oldalra >>>

Vissza a főoldalra a Férfi Ucon Acrobatics táska oldalról >>>

Keresés