Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

Desigual táska, a trend képviseletében

Desigual táska, a trend képviseletében

A Desigual táska nem csak egy egyszerű kellék. Nem kiegészítő, amit magadnál hordhatsz minden nap. Társ. Igazi, hamisíthatatlan társ: a hétköznapokban, az ünnepélyes alkalmakkor mindig, és minden időben. 

Vannak olyan termékek, melyek egyszerűen nem mennek ki a divatból. Ezért persze keményen dolgoznia kell a gyártóknak. A Desigual megtesz mindent annak érdekében, hogy kiegészítői folyamatosan a toppon maradjanak. És maradnak is. Az extra vonalvezetés, a minőségi anyaghasználat, az esztétikus, divatos kivitelezés mind-mind mozaikjai az egész képnek, melyet márkának nevezünk.

A halhatatlanság ebben az érában egy viszonylag nehezen elérhető vágyálom. A divat folyamatosan változik, épp ez adja szépségét, ám legtöbbször a gyártók hosszú távon nem tudják tartani a lépést. Lemorzsolódnak, aztán új, nagyreményű üdvöskék veszik át a helyüket. A Desigual táska egyike az üdítő kivételeknek, hiszen sikere, népszerűsége, közkedveltsége töretlenül tart.

A spanyolországi  céljai között szerepel, hogy termékei modernek, fiatalosak, és szenvedélyesek legyenek, kellő egyediséggel ötvözve. Ez az a recept, amit be is tartanak, s amivel hatalmas rajongótáborra tettek szert, szerte a világon. Persze akár más gyártó számára is ismerősek lehetnek az összetevők, mégsem képesek megalkotni a varázselikszírt. Mert valami hiányzik. Vagy a hozzáértés, vagy a kitartás, esetleg az a hatodik érzék, ami megsúgja: milyen stílusjegyek lesznek a legdivatosabbak. A Desigual táska nem csak esztétikus, hanem praktikus kiegészítőddé is avanzsálhat. Bár utóbbi is roppant fontos szempont, mégsem lehet elmenni gyönyörködés nélkül a márka kínálta dizájn mellett.

Keresés