Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu
> >

Desigual pénztárca különböző mintákkal

Desigual pénztárca különböző mintákkal

A pénztárcák ma már nemcsak a papír és fémpénznek adnak helyet, hanem a különböző kártyáknak, személyi okmányoknak is. A pénztárca azonban nemcsak egy tárolásra használatos eszköz, hiszen személyiségünket is kifejezi. 

A desigual pénztárca ajánlatában Te is megtalálhatod a hozzád illőt! A kínálatban elérhető termékek hölgyeknek ajánlja a webáruház, amelyek különböző színekben és méretekben vásárolhatóak meg. A pénztárcák kialakítása rendkívül praktikus, több rekesz található bennük. A rekeszek méretének köszönhetően a plasztik kártyák kényelmesen tárolhatóak bennük. Elérhetőek azonban a külön kártyatartóval ellátott termékek is, amelyek egy lánc tartóval vannak ellátva a könnyebb használat érdekében. A tárcákban egy zipzáras rész is található, ahol a fémpénzek kaphatnak helyet.

A desigual pénztárca ajánlatában elérhetőek az egyszerű, letisztult formát viselő termékek, valamint a vidám, színes motívumokkal rendelkező darabok is. A pénztárcák kiváló minőségű anyagból készültek, így a gyakori használat sem árt a külső és belső felületüknek. A tárcák patent záródással vannak ellátva, amely megkönnyíti használatukat. A desigual pénztárca megnyerő áron vásárolható meg. A szállítás mindössze 1-3 napot igényel, amely ingyenes tizenötezer forint feletti vásárlás esetén. A készlet mindig a rendelkezésedre áll, így bármikor kiválaszthatod a számodra megfelelő terméket. A webáruház a pénztárcákhoz illő táskákat is kínál, amelyek mind színben, mind stílusban illenek a másik kiegészítőhöz.

Keresés