Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu
> >

Desigual cipő, lábadra szabva

Desigual cipő, lábadra szabva

A Desigual cipőben fél méterrel a föld felett járhatsz. Ez nem véletlen, és persze nem, a nem létező óriási saroknak köszönhető mindez. A szárnyalás egyetlen magyarázata, az a márkára jellemző egyediségben keresendő. 

A Desigual ugyanis, túlzás nélkül állítható, hogy egyediségével egyedülálló, példa nélküli a piacon. A legjobb szó talán a sokszínűség, ha feltétlenül kategorizálni szeretnénk, de vélhetően ezzel az egy kifejezéssel semmit sem mondtunk el. Nézd végig a kínálatunkban található termékeket, s azonnal megérted, hogy mire gondolunk. Visszatérve a szárnyalásra. A vidám színek, a nem mindennapi kialakítások magukért beszélnek. Ha egy igazán utánozhatatlan kiegészítőre vágysz, akkor ne keress tovább. Megtaláltad. Persze azért ez még nem minden. Önmagában a színek, vagy épp a trend jegyei nem elegendőek a teljes sikerhez. De akkor mégis mi kellhet még? Természetesen egy cseppnyi, vagy inkább jókora pohárnyi praktikum.

A Desigual cipő tervezése során amellett, hogy a mesterek az esztétikus jegyek precíz megjelenítését preferálták, nagy hangsúlyt fektettek a praktikusság oldalára is. A cipő kényelmet, komfortot kínál, azaz egyszerűen levesz a lábadról. Aztán persze rögtön talpra is állít, hála Pazar kialakításának. Úgy lépkedhetsz benne, mintha a föld felett járnál. A Desigual cipő emellett magas minőséget biztosít a számodra, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a megszeretett, s nagy lelkesedéssel megvásárolt kelléket hosszú éveken át magadhoz láncolhatod. Kiélvezheted gyönyörű megjelenését, magával ragadó esztétikumát, és természetesen a lábbarát kialakítását, amiért minden porcikád hálás lesz neked.

Keresés