Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2021. január 20-án megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom
Menü

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

Desigual táska, ruha, pénztárca és női kiegészítők

 

A Desigual táska, ruha és pénztárca webshop választékunkban megtalálhatóak mindig az újdonságok. Budapest 14. kerületi központunkban és 2. kerületi Mammut Bevásárlóközponti boltunkban személyesen is átvehetitek a Desigual táska és pénztárca termékeket. Még kapható néhány 2019 -es modell, de folyamatosan érkeznek az új termékek. Itt azonnal megnézheted a

 

Desigual márka története

A jellegzetesen élénk színeiről és a játékos mintáiról híres Desigual divatház ma az egyik legnépszerűbb spanyol márka. A cég világszerte több mint 72 országban rendelkezik áruházakkal, és továbbra is exponenciális ütemben növekszik. Barcelona vibráló városában gyakran használatos a márka mottója: „La vida es chula” vagy „Az élet gyönyörű”.

A társaságot 1984-ben Thomas Meyer svájci tervező alapította - aki továbbra is a társaság egyetlen részvényese - a húszas éveinek elején, amikor Ibizára költözve a mediterrán életet választotta. Az volt a célja, hogy valami újat hozzon létre, amely tükrözi a különböző emberek egyéniségét  és különleges viseletet biztosít a ruházatát megfizethetősége mellett. Az indulás óta  a vállalat növekedése töretlen, kezdetben Európában terjeszkedve, és 2011. óta nyitott üzleteket az USA-ban, Ázsiában és a Közel-Keleten. Az divatház jelenleg több mint 320 saját üzlettel rendelkezik és jelen van a világ legtöbb nagy divatvárosában, köztük Párizs, New York, London és Berlin.

Az elmúlt években a márka felhívta magára a figyelmét a merész marketing lépéseivel, ideértve a 2011-ben elsőként elindított kampányt is, amelyben az ügyfelek felkérést kaptak arra, hogy „Meztelenül sétáljanak be és felöltözve sétáljanak ki” a boltból. Ezzel a kampánnyal a boltok ingyenes ruhadarabot kínáltak mindenki számára, aki fehérneműben sétált be. A márka színes patch formáit és merész terveit a divat- és az üzleti világ szereplői szkeptikusan fogadták. A szkepticizmus a márka azon tulajdonsága miatt alakult ki, hogy vajon elég széles közönséget vonz-e, tekintettel az egyedi stílusára. Ennek ellenére a társaság évről évre tovább növekszik. A márka ügyvezető igazgatója, Manel Jadraque kijelentette, hogy az a célja, hogy a vevők „a világ minden szekrényébe legalább egy Desigual terméket betegyenek”.

 

Desigual farmerkabát esete

A Desigual nemrégiben egy különleges darabot választott ki egy exkluzív kollekció részeként, amely az ikonikus farmerkabát 35. évfordulóját ünnepli. Ez a márka első, 1984-ben bevezetett farmerkabátja, amely szüreti farmerdarabok újrahasznosításával készült.

Clara Delmus, a márka termékigazgatója beszélt a Desigual szoros kapcsolatáról a farmerrel és annak jövőbeli fejlődéséről.

Születése óta a Desigual farmernadrágot kínált. Még mindig fontos ez az anyag?

Igen, az. A farmer 1984. óta az egyik legfontosabb darabja a kollekciónknak. Ekkor alapítónk, Thomas Meyer elgondolkodott egy olyan ruhadarab létrehozásáról, amelyet használt farmerdarabokból készítenek el, amelyeket nem lehet a tervek szerint eladni. Tehát farmer anyag maradékaiból kabátot készített, sárgaréz gombokkal és bőr rávarrásokkal a mandzsettán. Gyorsan elengedhetetlen ruhadarabbá vált az újrahasznosítás kiindulópontjaként.  Ez meg is alapozta a stílus kulcs jegyeit amit a Desigual folyamatosan képvisel.

A 2019 tavasz nyári kollekció induló napjára éppen újra kiadták ezt az ikonikus farmerkabátot, és ez a legfontosabb példa arra, hogy mennyire fontos a farmer a Desigual történetében annak léte óta.

A farmer mindig ott van, minden évszakban egy olyan kapszulát tervezünk, amely a dzsekikre és az alsóra összpontosít. A 2019. tavasz nyári kollekcióban a legreprezentatívabb cikkek között megtalálható a kézzel készített farmer dzseki, amely különféle farmer darabokból készült és hátulján egy Mickey Mouse grafikával díszített. Ez a ruhadarab állandó elemként lesz elérhető a Desigual farmergyűjteményben.

A 2019-es tavaszi nyári kollekcióban újra kiadásra került ez a farmer dzseki, ami a leg jelentősebb példa volt arra, hogy a farmer mennyire fontos a Desigual márka történetében az indulás óta. A farmer a Desigual ruha kollekció választék 15% -át teszi ki.

Rendezés:
5.990 Ft 4.792 Ft
5.990 Ft 4.792 Ft
5.990 Ft 4.792 Ft
5.990 Ft 4.792 Ft
27.990 Ft 16.795 Ft
27.990 Ft 16.795 Ft
29.990 Ft 17.995 Ft
21.990 Ft 15.393 Ft
36.990 Ft 22.195 Ft
29.990 Ft 20.993 Ft
21.990 Ft 13.194 Ft

Keresés