Fb
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et. Elfogadom

NYELVVÁLTÓ

Hungarian hu

CR7 alsónadrág, laza boxer és a fecske

A férfi alsónadrágos esetén 3 altípust különböztethetünk meg: a fecskét, a bő boxert illetve a CR7 alsónadrág által is képviselt stílust, a feszes boxert. Napjaink igényeinek ez a típus felel meg leginkább, nem véletlen tehát, hogy a nagy gyártók mostanában ilyen alsónadrágokat terveznek, illetve ez a forma jellemző a legnépszerűbb férfi fürdőnadrágokra is. Épp ezért ezek a modellek általában drágábbak, mint a két korábban említett stílus. De vegyük is szépen sorra őket, hogy miért a CR7 alsónadrág a boxerek királya!  CR7 Alsónadrág

CR7 alsónadrág vs fecske

A fecske alsók vannak legrégebb óta a piacon. A gyakori hibás méretválasztás miatt, nem épp a legszexibb választás, de megvannak a maga előnyei. Kényelmes, a szűk gatyák hordása se jelent problémát. Ülő munka esetén kényelmesebb, mint társai. Viszont, ha nem a megfelől méretet választjuk, akkor egészségtelen helyzetbe kerül az alsónadrág tartalma.

CR7 alsónadrág vs bő boxer

Gyakran találkozunk ezzel a típussal az amerikai filmekben az alvós, ébredős és ágyból kimászós jeleneteknél. Azért, hogy a férfi szereplők mégse meztelenül aludjanak, ébredés után gyorsan felkapnak a bő boxer mellé egy köntöst és a havaianas papucsot. Sportolás esetén egyáltalán nem javasoljuk a használatát, hiszen semmilyen tartást nem biztosít. Szűkebb fazonú nadrágok választása esetén, hordása könnyen nagyon kellemetlen érzést válthat ki. És végül de nem utolsó sorban:

A szoros boxer

A fecske alsónadrágok minden előnyével büszkélkedhetnek, de a hátrányait sikerült kijavítani. Sportoláshoz tökéletes választás, hiszen kellő mértékben tart és megfelelő méretválasztás esetén, tökéletesen a testre simul.

Hogy mi a CR7 alsónadrágok sikerének titka?

  1. A CR7 shopban forgalmazott nadrágok magasított csípőrésszel készülnek, hogy a 2018-as boxer divatnak megfeleljen, azaz a márkanévvel együtt kilógjon a nadrágból.
  2. Sportoláshoz tökéletes választás, mivel a formatervezés során, nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a kényelmes viselet mellett, mozgás közben is megfelelő tartás biztosítson.
  3. A boxer világ push up melltartója: A CR7 alsónadrágok szabásmintája és varrásai kiemelik viselőjének büszkeségét. Szerezd be Te is a 2018-as év kötelező CR7 ruhadarabjait!

Szerezd be Te is a 2018-as év kötelező CR7 ruhadarabjait!

Tartalomhoz tartozó címkék: CR7 alsónadrágok CR7 shop

Keresés